Underbar blogcandy

Hittade just en underbar blogcandy, men den slutar snart! Klicka här så kommer ni direkt till inlägget.


Blogcandy för frusna

Hos pysselmani är en blogcandy som passar mig utmärkt. Supervackra pulsvärmare!  Men skynda er, blogcandyn gäller bara dagen ut (31/1). Här kommer ni direkt till blogcandyn.

Tack systeryster för tipset! Nu hoppas jag bara på tur!


Scrapeventet i Skellefteå 2011

Nu är det hög tid att boka in helgen 5-6 februari! Då är det nämligen dags för SCRAPEVENTET 2011 i Skellefteå. Det kommer att vara flera butiker på plats. Olika worshops kommer också att finnas, samt ett prova-på-bord. Det kommer bli hur kul som helst!!! 

Gå in på Scrapeventets hemsida för att läsa mer!Blått julkort

Här kommer ytterligare ett julkort från i julas.

Är ganska säker på att jag året innan såg detta upplägg på ett kort hos eleocharis som jag tyckte var så snyggt! Så jag hoppas det var ok att jag använde mig av samma upplägg (som jag mindes det iaf, det var ju ett tag sedan) fast i andra färger och dekorationer.

Har använt en färdig kortbas i ljusblått, cardstok i mörkblått och vitt. Stämpeln kommer från Kortmakarens Sirlig jul-platta. Den har jag embossat med ett jättefint pulver i vitt med silveglitter, tyvärr syns det knappt på fotot. Blommor, utstansade fernblad, blingstenar, vit penna och hörnavrundarstans har jag också använt.

Och Karin, det var detta kort jag skickade till er i goood tid, så det säkert skulle vara framme veckan innan ni skulle åka upp.Hoppas ni har en trevlig kväll!

Två lika, men...

i olika färgställningar.

Tänkte att jag skulle passa på att visa några av förra årets julkort.

Embossat god jul-stämpel från kortmakarens Sirlig jul. Martha Stewartstans Dolly Lace och Quickutz hjärtdie. De mönstrade papperna kommer från Inkido (det bruna) och graphic 45 (det gröna). Och så lite glitterpenna.

Men jag måste verkligen lära mig det nya programmet, så jag kan redigera foton som är tagna i dåligt ljus lite bättre. Ja, ja, tillsvidare får ni använda er fantasi för att tänka er hur färgerna egentligen ser ut.RSS 2.0