Konfirmationskort

Tänkte visa konfirmationskortet jag gjorde förra våren.

Vit bazzill till kortstomme. Mönsterpapperet kommer jag inte ihåg namn/märke på. Korset är av mönsterpapperets baksida samt vit bazzill som embossats i CBs embossfolder Stylized Flowers. Korset hittade jag inspiration till någonstans på nätet, men kommer tyvärr inte ihåg vart. Namnet är utstansat med Qk Abigail, runtom bokstäverna har jag ritat med en tunn grå penna. Samma penna använde jag till stygnen på det mönstrade papperet och även på den ovala skylten, där skrev jag även med en grå kalligrafipenna. Stämpeln kommer från hÄnglar & stÄnglar. Färglade den med distressrefiller tror jag och så lite Stickles Frosted Lace på vingarna. 3D-kuddar under korset och hÄngelflickan.


Tävling hos Inkido!

Hos Inkido är det en tävling med finfina priser. Här kommer äntligen mitt bidrag, så nu hoppas jag att turen är med mig!

På http://inkido.blogspot.com är det en tävling med finfina priser. Här kommer änligen mitt bidrag, så nu hoppas jag att turen är med mig! Materiallista: Stämplar: Inkido Fjärilskollage      Inkido Fjäril Mellan Mönstrat papper: Inkido Ljusblå prick Vit och mörkblå cardstock Watermarkdyna och svart embosspulver Promarkerpennor till färgläggning Fluid chalk Charcoal Blommor Utstansade blad(Qk) Stickles Frosted Lace Vit penna Glitterpenna

Materiallista:
Stämplar: Inkido Fjärilskollage
                   Inkido Fjäril Mellan
Mönstrat papper: Inkido Ljusblå prick
Vit och mörkblå cardstock
Watermarkdyna och svart embosspulver
Promarkerpennor
Fluid chalk Charcoal
Blommor
Utstansade blad (Qk)
Stickles Frosted Lace
Vit penna
Glitterpenna

RSS 2.0